Dager, uker, måneder – Hvor går ferden etterpå?

Jeg teller ned dagene. Først til fredag og julelunsj med jobben; deilig fransk mat og vin sammen med helt fantastiske kolleger. Fine mennesker fra forskjellige bakgrunner, forskjellige generasjoner, med forskjellige ønsker og ambisjoner.

Deretter til julefeiring på fjellet sammen med familien til kjæresten. Snømann skal bygges, snø-engler skal lages, kaker skal bakes, og gaver skal deles ut. I godt lag sammen med min fine svigerfamilie som har stått på og gjort alt for at jeg og min kjære skal ha det bra.

Deretter til nyttårsfeiring, og nye nyttårsforsetter. Jeg klarer som regel aldri å holde disse løftene, men jeg liker å ha dem i bakhodet likevel. Idéen om å forbedre meg selv, bli flinkere, bli snillere, jobbe hardere, trene meg sterkere, slankere og penere. Champagne skal nytes, fyrverkeri skal beundres og nedtellingen til midnatt skal ende med et stort herlig kyss.

Litt etter litt, sniker Februar seg på, og spørsmålet “hva skjer nå?” blir mer aktuelt enn noensinne. Arbeidskontrakten går jo ut i slutten av måneden. Hva gjør jeg da? Burde jeg sende enda en ny søknad til den internasjonale bokhandelen jeg elsker å besøke? Burde jeg heller fortsette innenfor IT-bransjen, slik som nå? Eller søke jobb i reiselivsbransjen og bruke alt jeg har lært fra da jeg utdannet meg? Eller…. tørr jeg å hoppe ut i det totalt ukjente og gjøre noe helt annet?

Uvitenhet er en skummel ting, men samtidig veldig spennende. Jeg tar enhver utfordring med et smil og gleder meg til å se hva som venter meg her i Toulouse, og ellers der ute i den store verden!

vinter

Nåværende humør: Drømmende. Søkende. Inspirert.

Her er derfor tre franske låter som jeg elsker akkurat nå og ønsker å dele;

Leave a Reply