Lykkerus, Champagnerus

Skål for vårt nye liv. Et bedre liv. Et lettere liv. Skål for forandringer. Store, fantastiske forandringer!

I går handlet vi inn ei flaske champagne, kjeks krydret med rosmarin, champignonkrem med trøffelolje, og sorte oliven. Å starte kvelden med en liten apéro før restaurantbesøket er jo faktisk et must når man tross alt skal feire slike fabelaktige nyheter.

I ekte lykkerus champagnerus ringte vi foreldrene til kjæresten min, for å inkludere dem i feiringen vår. Mamma mottok også en telefon fra meg. Hun åpnet like greit ei flaske rødvin sammen med stefaren min for å feire meg på avstand. Foreldrene mine og svigerforeldrene mine, trenger ikke lenger å bekymre seg for Julien og meg. Flytteplanene våre er ikke lenger satt på vent. Mon Dieu, så fantastisk deilig det er å vite!

Et reservert bord for to ventet oss hos Le Saint Sauvage, en gastronomisk nytelse av et spisested, med en svært romantisk atmosfære. Her er det nok mange heldige damer som har blitt fridd til opp gjennom tidene. Når blir det min tur, da?

Etter forrett og dessert var magesekken min omtrent i ferd med å sprekke, men jeg kunne likevel ikke motstå å avslutte måltidet med en deilig bannoffee kake. Stor tabbe. Kaken var god, veldig god, men jeg klarte ikke å spise mer enn halvparten før magen sa stopp og Julien sa, “hva var det ikke jeg sa?”.

Bittert, stappet han i seg resten av kaken min. “Du skulle ikke ha bestilt dessert. Du klarer jo aldri å spise opp maten din”, mumlet han.

Nei, men hva er vel feiring uten kake?

helsort

champagnekos

byen

polaroid mat

 

 

Leave a Reply