Drit i hva andre mener. Gå kledd som du vil!

“Hva faen er det der for en mini t-skjorte?”, var det første kjæresten min sa første gang jeg dro på meg denne crop-toppen med bilde av tropisk frukt, stablet i høyden, på en motorvei. På t-skjorta står det skrevet “fruit in the pocket to run like a rocket”. Alt med dette plagget er totalt meningsløst – og det var nettopp det jeg syntes var så gøy med det hele, da jeg fant den hengende på et stativ i secondhand-butikken i Paris!

Forrige uke kjøpte jeg nesten en knæsjrosa oversized kåpe og et skinnskjørt med nagler. Det som stoppet meg var Julien (kjæresten min) som brølte ut “herregud, du kan da ikke mene at det der ser bra ut?”. Jeg fikk latterkrampe av den ekstreme reaksjonen og ansiktsuttrykket som fulgte med, og ble såpass distrahert at jeg like greit trasket videre gjennom butikken for å titte på andre ting.

Slik er det alltid når jeg drar ham med meg inn i butikker.

Vi er som natt og dag når det gjelder personlighet. Han bruker den logiske og analytiske hjernehalvdelen. Jeg bruker den kreative. Han liker å se på TV. Jeg ville foretrukket å være på TV. Dermed kommer det ikke som et sjokk at vi har totalt ulik smak på klær også – da den ene av oss har et sterkt behov for å uttrykke seg selv, og den andre helst ønsker å gjemme seg bort.

Jeg har dager hvor jeg liker å gå kledd i sære, fargerike klær – og dager hvor jeg heller ønsker å tone det hele ned, og kjøre på med 50 nyanser av brunt.

På samme måte har jeg dager hvor jeg elsker å tre på meg oversized fra topp til tå, og gjerne kunne dratt et telt over hodet om muligheten var der. Og andre dager hvor jeg heller vil åle meg inn i trange kjoler og se ut som et pølseskinn i ferd med å sprekke.

Mange mener det finnes visse regler for hvem som kan gå kledd i hva, alt etter hvilken kroppsfasong man har. Jeg mener at disse reglene skal man bare drite i.

Gå kledd i hva du vil. Vær den du er. Gjør det som gjør deg lykkelig.

Og slik var gårsdagen min; kropp i crop-top, på vei fra kaffebar til kino for å se en fransk komedie (“Épouse-moi mon pote“)

crop top olaskjorte

highwaist bukse

 

 

Advertisements

Leave a Reply